Μελλοντικές δράσεις με τους Hehe Art!

Μια Messy Γέφυρα στην Πάτρα!! 

21/07/2020 19:00-20:30 στον πολυχώρο Abelos 

Μαζεύουμε τα πολύτιμα -και αγαπημένα όλων των παιδιών- υλικά μας, και ερχόμαστε στον πολυχώρο Abelos στην Πάτρα για να παίξουμε με παιδιά και γονείς, το πιο φυσικό, ελεύθερο και χαρούμενο παιχνίδι με χρώματα, αλεύρια, νερό και άμμο και να φτιάξουμε παρέα μια μεγάλη γέφυρα από φυσικό πηλό!! 

Σε κλίμα αποδοχής και ελευθερίας, τα παιδιά, με τη φυσική περιέργεια που τα διακρίνει, επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν τα υλικά καθώς εξερευνούν, ανακαλύπτουν και συνεργάζονται σε ένα παιχνίδι, γεμάτο πειραματισμούς και δημιουργία, που ενεργοποιεί όλο το σώμα και τις αισθήσεις! Οι ενήλικοι, ως συνοδοί στο παιχνίδι τους, θα απολαύσουμε την ανέμελη αυτή εμπειρία και θα θυμηθούμε πόσο όμορφο είναι να μπορούμε να λερωνόμαστε, όπως όταν ήμασταν και εμείς παιδιά, πόσο μαλακός είναι ο πηλός, πόσο φωτεινά είναι τα χρώματα πάνω στα χέρια μας, πόσο αστείο είναι το αλεύρι όταν γίνεται παιχνίδι, και να δημιουργήσουμε όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις!

** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην συνάντηση αυτή τα υλικά φυσικά λερώνουν, οπότε καλό είναι όλοι να φοράμε πρόχειρα ρούχα (που δεν μας νοιάζει αν δεν καθαρίσουν στο πλύσιμο!), και να υπάρχει μια αλλαξιά για τα παιδιά.

Κόστος συμμετοχής 18€ για το ζευγάρι παιδιού γονιού, 25€ για τα 2 αδέρφια! Ο δεύτερος γονιός μπορεί να παίξει χωρίς κάποια παραπάνω χρέωση.
Χρειάζεται απαραιτήτως κράτηση θέσης, το αργότερο μέχρι τις 16/07. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Τζωρτζίνα Χαραλάμπους, στο 6934390032